1 листопада в актовій залі ТНПУ імені Володимира Гнатюка відбулася друга гра КВК за Кубок факультету філології і журналістики.

За кубок «ФіЖу» змагалося п’ять команд: УФ-11 – «Збірна Потуторів», УФ-12 – команда «Фламінго», ЖУР-1 – «Сім білосніжок та один гномик», УФ–21 – «Без комплексів» та ЖУР-2 – «Вони».

Із вітальним словом виступила декан факультету, док. філол. наук, проф. Вільчинська Тетяна Пилипівна. На заході був присутнім проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва, кандидат на посаду ректора університету Богдан Богданович Буяк, який привітав студентів зі святом, пригадав свої студентські роки та участь у гумористичних програмах, зокрема КВК, і запропонував зробити доброю традицією проведення міжфакультетських кубків на загальноуніверситетському рівні.

Кожна з команд проявила свою акторську майстерність та гумористичні здібності у трьох конкурсах. Компетентне журі об’єктивно оцінювало кожен конкурс, враховуючи вміння команд жартувати і триматися на сцені.

У кінці дійства команда групи УФ-21 «Без комплексів», переможці і володарі кубка ФіЖу 2016 року, урочисто передали кубок цьогорічним переможцям.

Володарями «Кубка ФіЖу»-2017 стала команда Жур-1 «Сім білосніжок та один гномик».

Дякуємо усім за неповторну атмосферу свята Гумору і Дотепності!!!

received_300051167177748

Студентка групи ЖУР – 2
Олена Чайківська

Фото:
студентка групи ЖУР – 3
Христина Луцик

Залишити відгук