26 жовтня в Тернопільському національному педагогічному університеті ім.В.Гнатюка відбулася літературна зустріч з молодими та сучасними письменниками. Подію відвідали студенти факультету філології та журналістики.

Розпочалося знайомство з представлення письменників.

Першим слово мав випускник ТНПУ ім.В.Гнатюка, журналіст та телеведучий Богдан Боденчук. Він презентував власну збірку поезій “Постріл” та продекламував декілька авторських творів.

Роксолана Петренко розповіла про свою дизайнерську діяльність, показала декілька власних картин, 3D моделювань і теж презентувала власну поезію.

Останнім на зустрічі виступив літературний гурт “ЛітКор”, який складається з Михайла Пінчака та Олександра Жизномірського. Юнаки продемонстрували власне бачення декламування поезій. Михайло поділився декількома віршами під чуттєві звуки гітари Олександра. Гурт вважає, що під музику будь-який твір стане для кожного особливим та “своїм”.

Загалом, подія видалася дуже пізнавальною та цікавою для студентів, адже саме такі зустрічі відкривають нові бачення та розширюють горизонти.
IMG_9798

IMG_9801

Студентка групи Жур-2
Діана Мичко

Залишити відгук