Сьогодні, 30 жовтня, на честь 40-річчя факультету філології і журналістики до нас завітала головний редактор українського концептуального журналу “Високий тон” Лісняк Наталія Іванівна, котра була куратором першої групи журналістів нашої кафедри. Зараз вона працює у Києві, а саме займає посаду доцента кафедри бізнес-лінгвістики у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана.
Під час зустрічі Наталія поділилася зі студентами своїми спогадами про роки роботи на нашому факультеті. Розповіла історію створення свого глянцевого журналу “Високий тон”, про труднощі, які виникають під час роботи та показала три номери журналу. Наталія Іванівна охоче відповідала на запитання авдиторії і попрохала вказати на зауваження та поради для подальшої роботи над журналом.
Викладачі кафедри вказали на самобутність змісту глянцю, на оригінальність назви журналу “Високий тон”, який несе глибокий сенс. Висловили подяку пані Наталії за те, що вона порушує важливі для суспільства теми і створює якісний контент.
Наталія Лісняк запропонувала студентам надіслати їй свої матеріали і фотографії для публікації у журналі “Високий тон”. Зустріч завершилася спільним фото викладачів і студентів.

 

Софія Ковалко

IMG_5996 IMG_5850 IMG_5852 IMG_5855 IMG_5958 IMG_5961 IMG_5964 IMG_5965 IMG_5966 IMG_5950Фото: Міла Орлик

Залишити відгук