От за що найбільше люблю своїх ЖУРіків , то це за те, що ми всі такі різні, по-своєму цікаві, за те, що вчимося один в одного. Цьогорічна сесія- це такий собі краш-тест на оперативність та згуртованість ЖУР-3. І ми його, безсумнівно, успішно пройшли. Дистанційне навчання хоч і забрало у нас фізичну присутність у житті один одного, та навіть на відстані ми налагоджували зв’язок, щоб творити разом. Звичайні семінарські заняття, екзамени та захисти ІНДЗ перетворювалися на тренінги, вебінари, майстер-класи, в яких тренерами та спікерами були усі студенти та студентки групи ЖУР-3! Ми так виросли за цей семестр! Зрозуміли, що можемо більше, ніж уявляли, що навіть 40-хвилинне обмеження Zoom нас не зупинить, якщо ми маємо, що сказати!

Особисто я для себе вчора відкрила так багато нового,але чи могло бути по-іншому, якщо мова йде про ІНДЗ з «Психології», яку у нас вела Наталія Савелюк.

От чи відомо вам, про що «каже» ваш нікнейм в Instagram, чим відрізняється мозок чоловіка і жінки та чи відрізняється взагалі, як читання впливає на нас, про що говорить фотографія та як «обдурюють» наш зір режисери фільмів? А от ми тепер знаємо! Ми навчилися досліджувати, ми навчилися презентувати себе, свої знання, ми робили помилки та визнавали їх, ми використали усі можливі шаблони Canva для створення презентацій, інфографік, ми знімали креативні навчальні відео, ми не стояли на місці, ми рухалися вперед, ми мотивували один одного, надихали та підтримували.

Дякуємо Наталія Савелюк я ніколи не забуду першу пару з «Психології», яка була як перша пара на першому курсі, коли дистанційно кожен з нас відкрився по-новому і все завдяки вам. Я ніколи не забуду павуків Тетяна Панченко …

Я вже казала вам, мої ЖУР-3, ВИ- УНІКАЛЬНІ люди, ви руйнуєте усі стереотипи, ви не підпадаєте під жодні правила, ви неймовірні!

Ох, як же я чекаю дня, коли ми з вами проведемо якийсь черговий тренінг вже не онлайн, а з реальною авдиторією. Коли нас називатимуть успішними, коли ми всі станемо прикладами професіоналів своєї справи. Люблю вас, мої ЖУР-3!

1Студенти групи  ЖУР-3 захищають ІНДЗ

2Студенти групи  ЖУР-3 захищають ІНДЗ

3Студенти групи  ЖУР-3 захищають ІНДЗ

4Студенти групи  ЖУР-3 захищають ІНДЗ

5Студенти групи  ЖУР-3 захищають ІНДЗ

6Студенти групи  ЖУР-3 захищають ІНДЗ

7Студенти групи  ЖУР-3 захищають ІНДЗ

8Студенти групи  ЖУР-3 захищають ІНДЗ

Ваша староста😘

Христина Вояк

 

Залишити відгук