6 березня на факультеті філології і журналістики відбулася зустріч із відомими та успішними жінками, які поділилися зі студентами власним досвідом і привітали зі святом Весни.

Юрист за фахом, волонтерка і просто красива жінка Христина Феціца розповіла про життя наших захисників по той бік барикад, яке не транслює жодне телебачення в Україні. Ця сильна жінка є засновницею логістичного центру для бійців АТО, метою створення якого було допомагати, надихати і морально підтримувати військових України.

Депутат обласної ради, директор музичного училища імені С. Крушельницької, голова асоціації жінок і учасниця депутатської групи «Рівні можливості» – це далеко не всі надбання другої гості – Лариси Римар. Пані Лариса майстерно поєднує особисте життя і громадсько-політичну діяльність, долучається до розвитку культурного життя Тернопілля. Її життєвим кредо є власні ж слова: «Почуття гідності, гордості і поваги до себе не зроблять з тебе жертву», до чого закликала і майбутніх журналістів та філологів.

Студенти факультету філології і журналістики висловили щиру вдячність цим життєрадісним, красивим і сильним жінкам, а на згадку представили кілька художніх номерів: театр байки від студентів групи ЖУР-1, поезію про кохання (Надала Христина і Сергій Микичак), музичну композицію (Зоряна Ковалишин).

Майбутні філологи і журналісти разом із викладачами та гостями свята

Студентка І курсу факультету філології і журналістики
Христина Надала

Залишити відгук