Напередодні свята Миколая студенти-журналісти групи Жур-2 разом із кураторкою, доценткою кафедри журналістики Синоруб Галиною Петрівною та групи ЖУР-4 завітали в гості у Тернопільський обласний центр комплексної реабілітації.

1

Студенти-журналісти, викладачка Галина Синоруб і працівники Тернопільського обласного центру комплексної реабілітації

2

Майбутні медійники подарували логопедичні дзеркала, які допоможуть дитині чути себе, контролювати свою мову і одночасно бачити те, що вона вимовляє.

3

4

5

6

Привітна адміністрація закладу – директорка Турецька Н. І., заступник директора з питань комплексної реабілітації Габрих Л. М., вчитель-дефектолог Мельничук О. Я. та фахівець із зв’язків з громадськістю Шкляр Н. О. розповіли про специфіку роботи центру, фаховий склад, показали кімнати, в яких навчаються відвідувачі. Заняття в інтерактивній кімнаті, піскова терапія, гра на музичних інструментах та інші форми роботи сприяють всебічному розвитку та інтеграції в суспільство осіб із інвалідністю. Вразила творчість відвідувачів реабілітаційного центру: ялинкові прикраси, іграшки, малюнки, композиції. Працівники разом із вихованцями плетуть маскувальні сітки і відправляють на Схід.

7

Адміністрація закладу

Незамінимим в закладі є філінотерапевт Грім – котик, який не дає емоційно вигорати самим працівникам та сприяє реабілітації тих, хто цього потребує. У центрі використовують каністерапію як метод позитивного психосоціального і фізіореабілітаційного впливу на людей через собаку.

8

Філінотерапевт – котик Грім

Залишити відгук