Почалося все з «Гендеру в медіа», переосмислення понять «гендерна рівність», «жінка у суспільстві», «насильство», «дискримінація», «стереотипи»… а якщо додати до цього ще й «Психологію» з Наталією Савелюк і цікавезну пропозицію від неї наприкінці листопада – разом написати наукову роботу на конкурс з галузі «Гендерні дослідження», то виходить, ви не повірите, ПЕРЕМОГА!
Тема нітрохи не здивує тих, хто мене добре знає) «ЖІНКА В УКРАЇНСЬКІЙ ПОЛІТИЦІ: ШЛЯХ ДО ЛІДЕРСТВА»- маленький спойлер, але поки тссссс, про це згодом інший пост у ФБ.
Пишу ці рядки, перечитую своє ім’я на дипломі і думаю: невже справді так високо оцінена праця Наталії Савелюк, доктора наук, професорки, завідувачки кафедри психології Оксани Кікінеджі та моя, невже все було недаремно, і хвилювання, і недосипання, серед ночі мене розбудіть , а я вам розповім про чотири основні підходи до проблеми співвідношення лідерства та гендеру. Не додаватиму більше ніяких фото, окрім засвідчення результатів роботи. Вам може це здатися не важливим, не суттєвим, бо попереду ще ціле життя і ще більші випробування, але якби ви тільки знали стільки людей у мене вірили… і вони не помилялися. Оце моя найбільша нагорода!
А ще, принагідно, тегну тут сторінку Студентське Самоврядування Тнпу Ім.В.Гнатюка, бо якщо десь і відкривають лідерський потенціал, про який я писала у своєму дослідженні , то тільки там. І я маю честь бути їх частинкою.

Вояк
Христина Вояк

Залишити відгук