29 листопада відбулися батьківські збори в групі Ж-11.

З вітальним словом до батьків звернулася докторка філологічних наук, професорка, завідувачка кафедри журналістики Наталія Миколаївна Поплавська, яка у своєму виступі ознайомила з особливостями навчального процесу. Модераторкою онлайн-зустрічі була кандидатка філологічних наук, доцентка Олеся Ярославівна Мединська. Викладачі кафедри ознайомили з контентом навчальних дисциплін, які вивчаються. Кандидатка наук із соціальних комунікацій, доцентка Оксана Василівна Кушнір поінформувала батьків про план навчального процесу, його обов’язкові компоненти, зосередила увагу на основних компетентностях, які формуються в процесі реалізації освітньої програми.

Ініційовану кафедрою зустріч досить активно підтримали батьки першокурсників, присутність яких була 100 % – ою, що свідчить про їхній інтерес та уважність до перебігу студентського життя дітей.

На завершення кураторка О. Я. Мединська продемонструвала батькам відеоролики «Чому ми обрали ТНПУ?» і «Наші таланти та хобі», які самостійно відзняли і змонтували студенти групи.

123

 

Кандидатка філологічних наук, доцентка Олеся Ярославівна Мединська

Залишити відгук