Сьогодні, 26 листопада, в Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка відбулась посвята першокурсників факультету філології і журналістики.

Традиційно це дійство відбувалось в парку «Здоров’я», проте цьогоріч, зважаючи на пізню осінь та епідеміологічну ситуацію, воно розпочалось у Біблійному саду, де новачки урочисто присягнули бути хорошими студентами.

Першокурсників привітали викладачі факультету на чолі з деканом Тетяною Вільчинською та студенти групи Жур-2. Решту заходу пройшло в теплій аудиторії, де знайомство продовжилось.

Жур-11 та СОУМ-11 представили себе і взяли участь в конкурсах приготованих їхніми старшими колегами, до конкурсів приєднались й викладачі. Ведучою заходу була студентка третього курсу Христина Вояк, Анастасія Савчук продекламувала вірш про мову, а Бронецька Соломія ще на вулиці вітала «першачків» виконанням пісні. За перемогу в конкурсах першокурсники отримали невеликі призи. Закінчилось святкування спільним виконанням «Червоної рути», яке засвідчило прийом новачків у дружню студентську родину❤️

123456789101112

Юлія Іноземцева, студентка другого курсу факультету філології і журналістики

Залишити відгук